Μαρ
01
2022
Το Estio.gr πραγματοποιεί ένα ακόμη σεμινάριο “Φρέσκων Ζυμαρικών” την Τετάρτη 16 Μαρτίου στην κουζίνα της “Global Foods“.
Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν και θα παρασκευάσουν φρέσκα ζυμαρικά διαφορετικού τύπου με αρκετές γεύσεις και διάφορες γεμίσεις.
Επίσης θα αναλύσουμε την κοστολόγηση του προϊόντος και τις τεχνικές πώλησης και προώθησης αυτού.
Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.
Σκοπός : Η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην παρασκευή φρέσκων ζυμαρικών, σπαγγέτι, ταλιατέλες, παπαρδέλες, λαζάνια, fusilli, τορτελίνι, ραβιόλι με διάφορες γεύσεις όπως σπανάκι, παντζάρι, κρόκος Κοζάνης, peperoncino, μελάνι σουπιάς, φυτικός άνθρακας και διάφορες γεμίσεις όπως κρέατος, τυριών και λαχανικών. Εισηγητές : Βασίλης Τσιόγκας, Στράτος ΚορνάςΔιάρκεια : 6 Ώρες, 10.00 – 16.00Τόπος Διεξαγωγής : Αθήνα, Αχαρνές, Χρήστου Δαμιανού 3, Global FoodsΣε ποιούς Απευθύνεται : Σε επαγγελματίες του χώρου της Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης.Κόστος : 90 €
Επαγγελματίες του χώρου της εστίασης που βρίσκονται σε καθεστώς “αναστολής εργασίας” ή σε ανεργία θα έχουν 20% έκπτωση.
Δηλώστε την συμμετοχή σας καλώντας στο 2103004131 ή στέλνοντας e-mail info@estio.gr
Με εκτίμηση Estio.gr
0 Comments

