Μαρ
01
2022

Το Estio.gr πραγματοποιεί ένα ακόμη σεμινάριο “Φρέσκων Ζυμαρικών” την Τετάρτη 16 Μαρτίου στην κουζίνα της “Global Foods“.
Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν και θα παρασκευάσουν φρέσκα ζυμαρικά διαφορετικού τύπου με αρκετές γεύσεις και διάφορες γεμίσεις.
Επίσης θα αναλύσουμε την κοστολόγηση του προϊόντος και τις τεχνικές πώλησης και προώθησης αυτού.
Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.
Σκοπός : Η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην παρασκευή φρέσκων ζυμαρικών, σπαγγέτι, ταλιατέλες, παπαρδέλες, λαζάνια, fusilli, τορτελίνι, ραβιόλι με διάφορες γεύσεις όπως σπανάκι, παντζάρι, κρόκος Κοζάνης, peperoncino, μελάνι σουπιάς, φυτικός άνθρακας και διάφορες γεμίσεις όπως κρέατος, τυριών και λαχανικών. Βασίλης Τσιόγκας, Στράτος Κορνάς Διάρκεια : 6 Ώρες, 10.00 – 16.00 Τόπος Διεξαγωγής : Αθήνα, Αχαρνές, Χρήστου Δαμιανού 3, Global Foods Σε ποιούς Απευθύνεται : Σε επαγγελματίες του χώρου της Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης. Κόστος : 90 € Εισηγητές :
Επαγγελματίες του χώρου της εστίασης που βρίσκονται σε καθεστώς “αναστολής εργασίας” ή σε ανεργία θα έχουν 20% έκπτωση.
Δηλώστε την συμμετοχή σας καλώντας στο 2103004131 ή στέλνοντας e-mail info@estio.gr
Με εκτίμηση Estio.gr
0 Comments