Φεβ
20
2017

Σκοπός : Η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην μαγειρική τέχνη.
Βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, εργαλεία και εξοπλισμός.
Σαλάτες, ζυμαρικά, κρύες και ζεστές σάλτσες.
Όσπρια και λαχανικά, σούπες, ζύμες, τηγανιτά.
Κιμάδες, κρέατα και θαλασσινά.
Τρόποι ψησίματος.
Εισηγητής : Estio
Διάρκεια :16 Ώρες
Τόπος Διεξαγωγής : Αγ. Δημήτριος.
Σε ποιους Απευθύνεται : Σε αρχάριους και ερασιτέχνες.
Κόστος: 360 Ευρώ