ΣύνδεσηΕγγραφή
 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το ESTIO ιδρύθηκε το 2016 και φιλοδοξεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στο διαδίκτυο για όλους τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης που αναζητούν εργαλεία για να αναπτύξουν, να εξοπλίσουν και να στελεχώσουν την επιχείρησή τους.
Όραμά μας είναι το ESTIO να δίνει στον επαγγελματία τα εφόδια και τις πληροφορίες που χρειάζεται για να ξεκινήσει ή/και να αναπτύξει την επιχείρηση του, τη στιγμή που τα χρειάζεται.

Το τρίπτυχο επιχείρηση, ανθρώπινοι πόροι και υπηρεσίες αποτελούν ουσιαστικά και τα κύρια πεδία της δραστηριότητάς μας.
Στο ESTIO οι επιχειρήσεις μπορούν να πληροφορηθούν για προϊόντα και προμηθευτές, να επιλέξουν από μια πλούσια βάση δεδομένων το ανθρώπινο δυναμικό που θα στελεχώσει τις θέσεις εργασίας που προσφέρουν, να προβάλουν τη δραστηριότητά και την καινοτομία τους, να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, να οραματιστούν μέσα από άρθρα και παρουσιάσεις πώς θα αναπτυχθούν, να βρουν τα κατάλληλα εργαλεία για να χαράξουν βήμα-βήμα τη στρατηγική τους.

Η αναβάθμιση των επαγγελματιών της εστίασης είναι κύριο μέλημα του ESTIO. Στο πλαίσιο αυτό φιλοξενούμε στις σελίδες για τα μέλη μας, αγγελίες για προσφορά εργασίας από επιχειρήσεις όλης της χώρας, βιογραφικά σημειώματα επαγγελματιών με εξειδίκευση στο χώρο πχ. chefs, baristas κλπ., ενημερώσεις για ευκαιρίες απασχόλησης μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων κ.α. αποτελώντας ουσιαστικά ένα δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ εργοδοτών-εργαζόμενων στην αγορά εργασίας του κλάδου της εστίασης. Επιπλέον μέσω των σεμιναρίων και ημερίδων που διοργανώνουμε σε τακτική βάση προσφέρουμε ευκαιρίες διαρκούς επιμόρφωσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων των επαγγελματιών του κλάδου.

Τέλος, το ESTIO χάρις την εμπειρία και την εξειδίκευση των στελεχών του προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όσους επαγγελματίες αναζητούν μια φρέσκια ματιά για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Οι υπηρεσίες αυτές εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως για παράδειγμα η αναδιαμόρφωση χώρων, ο εμπλουτισμός ή αλλαγή του μενού, η δημιουργία καταλόγων ή άλλου έντυπου υλικού, ο χρηματοοικονομικός σχεδιασμός κα η μείωση του foodcost, η διαχείριση υλικών και ανθρώπινων πόρων κλπ.

Το ESTIO είναι το εργαλείο των επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης για να «ζωντανέψουν» οι ιδέες!
Translate »