ΣύνδεσηΕγγραφή
 

Στέφανος Χειλαδάκης

Στέφανος Χειλαδάκης

Ο Στέφανος Χειλαδάκης είναι απόφοιτος Μαγειρικής Τέχνης, της Τ.Ε.Σ.Τ.Ε. Μακεδονίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία, μέσω κρατικής υποτροφίας, στο τομέα του TRAITEUR. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει συμπληρωματικές σπουδές εξειδίκευσης στους τομείς της καραμέλας και της διακόσμησης, στη Λουκέρνη της Ελβετίας. Έχει πτυχίο Παιδαγωγικής και Διδακτικής επάρκειας της ΑΣΠΑΙΤΕ και Εκπαιδεύσης Εκπαιδευτών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης. Φοιτά στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και είναι μέλος Επιστημονικού Προσωπικού του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Είναι ο συγγραφέας του πρώτου επίσημου διδακτικού βιβλίου Μαγειρικής Τέχνης του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης, καθώς και εκπαιδευτικών σημειώσεων στα μαθήματα <<εγκαταστάσεις-εξοπλισμός κουζίνας>>, <<εισαγωγή στη μελέτη και ανάπτυξη της χρήσης του κρέατος>> και <<λογιστικά πακέτα-διαχείριση αποθήκης>>.
Έχει εργαστεί ως προϊστάμενος τμημάτων σε κουζίνες. Κατά τα 15 τελευταία έτη ασκεί το λειτούργημα του εκπαιδευτικού Μαγειρικής Τέχνης στον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στα ΕΠΑΣ Αναβύσσου, Ι.Ε.Κ. Αθηνών, αλλά και σε άλλα ιδιωτικά και δημόσια Ι.Ε.Κ.. Έχει διατελέσει μέλος διαφόρων εκπαιδευτικών επιτροπών, μεταξύ των οποίων για την σύνταξη εργαστηριακών οδηγών και προγραμμάτων εκπαίδευσης.

estio.gr
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »