ΣύνδεσηΕγγραφή
 

Γρηγόρης Μητράκος

Γρηγόρης Μητράκος

Ο Γρηγόρης Μητράκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σπάρτη. Το 2003 ξεκίνησε τις σπουδές του στον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης στην Αθήνα, στο τμήμα «Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις», ενώ από το 2007 ξεκινάει με την πρακτική του στον ξενοδοχειακό χώρο.

Το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008, σπούδασε παράλληλα φωτογραφία δίπλα στον Πλάτωνα Ριβέλλη, παρακολουθώντας στο Μουσείο Μπενάκη το σεμινάριο «Εισαγωγή στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία» στην Αθήνα. Το 2008 ταξίδεψε στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει σεμινάρια στη σχολή: “Professional Bar School”. Ενώ από εκείνη τη χρονιά έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια που αφορούν το κομμάτι του μπαρ σε σχολές όπως η WSET (επίπεδο 1 & 2, αποστάγματα) και η Bar Academy Hellas. Έχει πάρει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς μπαρ ως διαγωνιζόμενος, σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και ως κριτής.

Αυτή την στιγμή συνεχίζει την εκπαίδευσή του στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στην «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών». Ζει στην Αθήνα και εργάζεται στο Galaxy Bar του ξενοδοχείου Hilton Αθηνών.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »