ΣύνδεσηΕγγραφή
 

Άγγελος Αθανασίου

Άγγελος Αθανασίου

Ο Άγγελος Αθανασίου για πάνω από 20 έτη εργάζεται στον χώρο της εστίασης πραγματοποιώντας τα όνειρα και τις επιθυμίες του για την Μαγειρική Τέχνη, την δημιουργία και την εκπαίδευση. Ο chef Άγγελος Αθανασίου είναι απόφοιτος των Τ.Ε.Ι. Αθήνας και των Ι.Ε.Κ. Le Monde. Έχει παρακολουθήσει με επιτυχία σεμινάρια Κινέζικης Διατροφολογίας, Διαχείρισης Λογισμικού Παραγωγής, ISO 22000, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων, Μοριακή Γαστρονομία και Συναισθηματική Νοημοσύνη στο χώρο εργασίας.
Έχει διδάξει ως καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης-και όχι μόνο-σε ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. και ως εισηγητής σεμιναρίων για μεγάλες εταιρίες τροφίμων του εξωτερικού. Διατήρησε την θέση του Executive Chef στο βιογραφικό του σε αρκετά εστιατόρια και ξενοδοχεία όπως το De Cunti με γαλλική κουζίνα στο Ψυχικό, το Zinas Villas στην Αντίπαρο και την Μύκονο, το Nice and Easy στο Κολωνάκι, το Gigi στην Δροσιά και την Αίγυπτο(Κάιρο), το Ω3 στην Σίφνο, το ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Bansko της Βουλγαρίας, το Zonar’s στην Αθήνα,το Paper Moon, το Kitchen Bar, το εστιατόριο ο κύριος Pil-Poul στο Θησείο κ.α.
Ο Άγγελος Αθανασίου έχει την επίβλεψη μέχρι και σήμερα αρκετών εστιατορίων σε όλη την Ελλάδα και γνωρίζει καλά την Τέχνη της Μαγειρικής και ιδιαίτερα την Γαλλική Κουζίνα.

estio.gr
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »