ΣύνδεσηΕγγραφή
 

Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων

Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων

Σκοπός : Η εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε βασικούς κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων.
Εισηγητής : Αθανάσιος Ψαρράς
Διάρκεια : 4 Ώρες
Τόπος Διεξαγωγής : Μεταξουργείο
Σε ποιούς Απευθύνεται : Σε επαγγελματίες του χώρου της Εστίασης που επεξεργάζονται ή έρχονται σε επαφή με τρόφιμα .
Κόστος : 60 €

estio.gr
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.