ΣύνδεσηΕγγραφή
 

Dreaters

Dreaters

DREATERS – ΑΡΘΡΟ

Έρχονται οι #Dreaters!

Οι Dreaters φιλοδοξούν να γίνουν η γαστρονομική κοινότητα που θα συγκεντρώσει τις 100 καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας και θα τις αναδείξει, μέσα από μία ενδιαφέρουσα και εύχρηστη πλατφόρμα. Πώς; Αξιοποιώντας το επαγγελματικό background τους και αναζητώντας τον ιδανικό συνδυασμό άψογης εξυπηρέτησης, ποιοτικών γεύσεων και εκλεπτυσμένης ατμόσφαιρας.
Η πλατφόρμα απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες (chefs, bartenders, sommeliers, κ.λπ.), όσο και σε μέλη που αγαπούν το καλό φαγητό και ποτό.

Ποιοι είναι οι Dreaters;

Οι ειδήμονες – Dreaters είναι επαγγελματίες του κλάδου που έχουν πάθος με την εργασία τους και αγαπούν να πειραματίζονται με πρωτοποριακές συνταγές, γεύσεις, αρώματα και υλικά!
Οι top ειδικοί επιλέγονται, σε ετήσια βάση, από την πλατφόρμα, βάσει προκαθορισμένων και αξιοκρατικών κριτηρίων. Εκείνοι ορίζουν τις 100 καλύτερες επιχειρήσεις σε φαγητό και ποτό, που αφορούν σε ποικίλες κατηγορίες, καθώς η λίστα δεν είναι διαμορφωμένη από πριν. Επιπλέον, η ψήφος τους έχει μεγαλύτερο συντελεστή βαρύτητας σε σχέση με αυτήν του κοινού, προσδίδοντας, έτσι, το δικό τους κύρος στην τελική κατάταξη.

Γιατί να γίνεις Dreater;

Αρχικά, οι Dreaters έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν ενεργά στη δημιουργία του περιεχομένου της πλατφόρμας, γράφοντας άρθρα για το online magazine “Dreater’s Choice” ή παίρνοντας συνεντεύξεις από άλλους επαγγελματίες του χώρου. Με αυτόν τον τρόπο, το dreaters.com μετατρέπεται σε ένα διαδικτυακό hub ενημέρωσης όλων των τελευταίων γαστρονομικών trends και talk-of-the-town επιχειρήσεων της Αθήνας!
Επιπλέον, οι Dreaters λαμβάνουν δωρεάν ετήσιες member cards, με τις οποίες μπορούν να επωφελούνται εκπτώσεων σε συνεργαζόμενα καταστήματα και επιχειρήσεις.

Διεκδίκησε μία θέση μεταξύ των κριτών που θα δημιουργήσουν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία! Δήλωσε συμμετοχή: https://vote.dreaters.com/

…με άλλα λόγια…

Ως μέλοι της κοινότητας των Dreaters, οι επαγγελματίες της εστίασης έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τη λίστα με τις top επιχειρήσεις του χώρου, μεταξύ των οποίων θα ψηφίσουν, στη συνέχεια, οι χρήστες.
Η αγάπη για τις εκλεπτυσμένες γεύσεις, τις πρωτοποριακές γαστρονομικές εμπειρίες και τη διαρκή αναζήτηση καινοτόμων τεχνικών μαγειρικής είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να συγκεντρώνει κάποιος, προκειμένου να γίνει Dreater και «να αφήσει το αποτύπωμά του» στην τελική λίστα των top100!
Η επιλογή γίνεται με πλήρως αξιοκρατικά κριτήρια και λαμβάνοντας υπόψη πέντε σημαντικούς παράγοντες: το customer service, την ποιότητα της γεύσης, τη διακόσμηση και τοποθεσία της επιχείρησης, αλλά και τη σχέση ποιότητας-τιμής.
Επιπλέον, ως έγκριτοι specialists του χώρου, οι Dreaters μπορούν να ενημερώνουν το κοινό για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στη γαστρονομία, ώστε τα μέλη της πλατφόρμας να είναι πάντα updated σχετικά με το αγαπημένο τους αντικείμενο.

Μπορεί κάποιος να γίνει μέλος αν δεν είναι επαγγελματίας;

Φυσικά! Ακόμα, και εκείνοι που εμπλέκονται με το καλό φαγητό και ποτό σε ερασιτεχνικό επίπεδο, μπορούν να συμμετέχουν ως μέλη στο Dreaters. Αρκεί να τους αρέσει να δοκιμάζουν ιδιαίτερες γεύσεις, να ταξιδεύουν τον κόσμο και να κυνηγούν εμπειρίες.
Ψηφίζοντας μία φορά την εβδομάδα, ανάμεσα στις Top100 επιχειρήσεις που έχουν ορίσει οι Dreaters, τα μέλη μπορούν να αναδείξουν τον δικό τους αγαπημένο γευστικό προορισμό, εκείνον που ικανοποιεί απόλυτα τις προσδοκίες τους!

Και πώς κάποιος μπορεί να γίνει Dreater;

Είναι απλό! Ακολουθήστε το link https://vote.dreaters.com/ και ελάτε να συστηθούμε!
Από εσάς χρειαζόμαστε, μόνο, ελάχιστο χρόνο, για να συμπληρώσετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, καθώς και για να μας καταθέσετε τη φιλοσοφία σας γύρω από τη γεύση.
Αυτό ήταν! Ολοκληρώνοντας την αποστολή της αίτησής σας, αναμένετε να γίνει η αξιολόγηση και να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

Το ταξίδι της γεύσης αποκτά νέα διάσταση!

Το dreaters.com δεν αποτελεί μία αυθαίρετη ή διαφημιστική αξιολόγηση επιχειρήσεων, αλλά μία αξιοκρατικά διαμορφωμένη γαστρονομική κοινότητα που αναδεικνύει τους καλύτερους!
Αν και εσείς, λοιπόν, αγαπάτε να αναζητάτε, να συγκρίνετε, να δοκιμάζετε, να επιλέγετε και να επιβραβεύετε τους top 100, είστε έτοιμοι να γίνετε ένας αυθεντικός #Dreater!

Διεκδίκησε και εσύ μία θέση μεταξύ των κριτών που θα δημιουργήσουν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!
Δήλωσε συμμετοχή: https://vote.dreaters.com/

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »