ΣύνδεσηΕγγραφή
 

DOUGH & SHAKER

DOUGH & SHAKER

      Το Estio.gr ο δικός σας ιστότοπος για την εστίαση μετά από δύο επιτυχημένα έτη λειτουργίας του συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι δυναμικά.
      Όπως και τα προηγούμενα έτη πριν ακόμη γίνει η έναρξη του site, έτσι και σήμερα τα έμπειρα στελέχη του ασχολούνται με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσους επαγγελματίες του χώρου θέλουν να ξεκινήσουν μία νέα επιχείρηση ή να αναπτύξουν την ήδη υπάρχουσα. Δραστηριοποιηθήκαμε στην δημιουργία και αλλαγή διαφόρων μενού, στον υπολογισμό και μείωση του food cost, στην εύρεση και εκπαίδευση του προσωπικού καθώς επίσης και στην επιλογή των κατάλληλων Ά υλών και προμηθευτών.
      Συγκεκριμένα το Estio.gr συνεργάστηκε με το bar restaurant «DOUGH & SHAKER» στην Τήνο, στην περιοχή του Πύργου με σκοπό την δημιουργία φρέσκων ζυμαρικών και πίτσας. Το estio.gr και ο ιδιοκτήτης κο Αντώνης Παπάζογλου ,του οποίου η οικογένεια  έχει ξεκινήσει την ενασχόληση της με την εστίαση από το 1972 στην Αθήνα, δημιουργήσαν κλασσικές γεύσεις από τα παλιά αλλά και νέες συνταγές γεμάτες φαντασία σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα και τις απαιτήσεις τις αγοράς.
     Ευχαριστούμε τον κο Αντώνη Παπάζογλου για την άψογη συνεργασία και την φιλοξενία που μας πρόσφερε.
     Για περισσότερες λεπτομέρειες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2103004131 ή μέσω e-mail στο info@estio.gr
    Με εκτίμηση
        Estio.gr
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.