ΣύνδεσηΕγγραφή
 

Το estio.gr το μεγαλύτερο site για την εστίαση πραγματοποιεί για πέμπτη φορά το σεμινάριο Ιταλικής Πίτσας.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην παρασκευή της γνήσιας Ιταλικής Ζύμης για Πίτσα, στο «άνοιγμα» του ζυμαριού στον αέρα, στο «στόλισμα» της Πίτσας και ψήσιμο αυτής σε ξυλόφουρνο. Οι εκπαιδευόμενοι θα δημιουργήσουν εκτός από Πίτσα, αρκετές συνταγές για σάλτσες και αρκετές παρασκευές χρησιμοποιώντας την ίδια ζύμη με διαφορετικούς τρόπους. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης και η διάρκεια του είναι 6 ώρες, από τις 09.30 έως τις 15.30.
Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο θα αναφερθούμε στην κοστολόγηση και προώθηση του προϊόντος καθώς επίσης θα δοθούν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης.
Το σεμινάριο υλοποιείται στις 04/03/2019 ημέρα Δευτέρα στην περιοχή του Φλοίσβου, στο Ιταλικό Εστιατόριο Napolitivo με εισηγητή τον Chef της Ιταλικής Πίτσας Βασίλη Τσιόγκα.
Το κόστος συμμετοχής είναι 130 €. Όσοι συμμετέχοντες κατοχυρώσουν την συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 22/02/2019 θα έχουν 30€ έκπτωση με αποτέλεσμα το κόστος συμμετοχής να είναι στα 100€.

Δηλώστε τώρα την συμμετοχή σας καλώντας μας στο 2103004131 ή μέσω e-mail στο info@estio.gr

Με εκτίμηση
Estio.gr

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »