ΣύνδεσηΕγγραφή
 

Σεμινάριο Sushi No2

Σεμινάριο Sushi No2

   

  Το Estio.gr ο μεγαλύτερος ιστότοπος σεμιναρίων για την εστίαση πραγματοποιεί το δεύτερο σεμινάριο με θέμα το Sushi από τον Executive Chef Ben Provis.

   Την Δευτέρα 01/04/2019 ο εισηγητής θα μας αναλύσει την ιστορική εξέλιξη του Sushi, τα είδη και την ορολογία του, την ανατομία και το φιλετάρισμα των ψαριών καθώς επίσης το Nikkei Sushi, το New Style Sushi και την Mise en Place του Sushi Bar. Μαζί με τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα προετοιμάσουν το ρύζι, το ξύδι και θα παρασκευάσουν Maki Roll, Nigiri Zushi, Oshi Zushi και Temari Zushi. Επίσης θα ασχοληθούν με την παρασκευή Sashimi και την παρουσίαση New Style Sushi.

   Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του χώρου της Μαγειρικής Τέχνης και θα έχει διάρκεια 6 ώρες, από τις 10.00 έως τις 16.00. Το εστιατόριο Uniqko μας φιλοξενεί για μία ακόμη φορά στον μαγευτικό του χώρο στην Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά, στην διεύθυνση Ακτή Θεμιστοκλέους 40.

   Το κόστος συμμετοχής είναι 120€ και οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης. Όσοι συμμετέχοντες κατοχυρώσουν την συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 22/03/2019 θα έχουν 20€ έκπτωση με αποτέλεσμα το κόστος συμμετοχής να είναι στα 100€.

   Δηλώστε την συμμετοχή σας τηλεφωνικά στο 2103004131 ή στέλνοντας e-mail στο info@estio.gr

   

Με εκτίμηση

   Estio.gr

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »