ΣύνδεσηΕγγραφή
 

Σεμινάριο Φρέσκων Ζυμαρικών Νο6

Σεμινάριο Φρέσκων Ζυμαρικών Νο6

Το estio.gr ο μεγαλύτερος ιστότοπος για την εστίαση, μετά τα προηγούμενα πέντε σεμινάρια Φρέσκων Ζυμαρικών που πραγματοποίησε με επιτυχία, υλοποίησε ένα ακόμη στο Δειπνοσοφιστήριον με το ίδιο θέμα.

Αυτή τη φορά οι συμμετέχοντες ήταν αποκλειστικά σπουδαστές της “Μαγειρικής Τέχνης” από Ι.Ι.Ε.Κ. Των Αθηνών και δημιουργήθηκε ένα απογευματινό τμήμα μόνο για αυτούς. Ο εισηγητής Βασίλης Τσιόγκας και οι συμμετέχοντες παρασκεύασαν φρέσκα ζυμαρικά και συνταγές από όλο το κόσμο της γαστρονομίας… Το σεμινάριο είχε διάρκεια 5 ώρες και φιλοξενήθηκε στον χώρο της Σχολής Γαστρονομίας “Δειπνοσοφιστήριον”.

Η ύλη του σεμιναρίου περιελάμβανε παρασκευές φρέσκων ζυμαρικών όπως ταλιατέλες , παπαρδέλες , λαζάνια κ.α. καθώς επίσης γεμιστά ζυμαρικά όπως ραβιόλι , τορτελίνι με γέμιση τυριών , κρέατος και διαφόρων λαχανικών . Οι σπουδαστές παρασκεύασαν ζύμες με σπανάκι , με παντζάρι, ζύμες μαύρες με μελάνι σουπιάς ή φυτικό άνθρακα, κλασικές ζύμες αλλά και γλυκές.

Οι συμμετέχοντες μόλις ολοκλήρωσαν την παρασκευή των φρέσκων ζυμαρικών δημιούργησαν αυθεντικά ιταλικά πιάτα και γεύσεις από την διεθνή γαστρονομία με την βοήθεια των εισηγητών.

Στο τέλος του σεμιναρίου παρέλαβαν πιστοποιητικό παρακολούθησης .

Ευχαριστούμε όλους τους σπουδαστές για την συμμετοχή τους και ανυπομονούμε για την επόμενη συνάντηση…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »