ΣύνδεσηΕγγραφή
 

Σεμινάριο Φρέσκων Ζυμαρικών Νο5

Σεμινάριο Φρέσκων Ζυμαρικών Νο5

Το estio.gr ο μεγαλύτερος ιστότοπος για την εστίαση, μετά τα προηγούμενα τέσσερα σεμινάρια Φρέσκων Ζυμαρικών που πραγματοποίησε με επιτυχία είναι έτοιμος να υλοποιήσει το επόμενο στο Δειπνοσοφιστήριον με το ίδιο θέμα.
Την Δευτέρα 18/02/2019 ο εισηγητής Βασίλης Τσιόγκας και οι συμμετέχοντες θα παρασκευάσουν φρέσκα ζυμαρικά και συνταγές απ’ όλο το κόσμο της γαστρονομίας… Το σεμινάριο θα διαρκέσει 6 ώρες, από τις 10.00 έως τις 16.00 και θα φιλοξενηθεί στον χώρο της Σχολής Γαστρονομίας “Δειπνοσοφιστήριον”, οπού στεγάζεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου απέναντι από το Ζάππειο, στην διεύθυνση Βασιλίσσης Όλγας 6.
Η ύλη του σεμιναρίου περιλαμβάνει παρασκευές φρέσκων ζυμαρικών όπως ταλιατέλες , παπαρδέλες , λαζάνια κ.α. καθώς επίσης γεμιστά ζυμαρικά όπως ραβιόλι , τορτελίνι με γέμιση τυριών , κρέατος και διαφόρων λαχανικών . Θα παρασκευάσουν ζύμες με σπανάκι , με παντζάρι, ζύμες μαύρες με μελάνι σουπιάς ή φυτικό άνθρακα και φυσικά κλασικές ζύμες.
Οι συμμετέχοντες μόλις ολοκληρώσουν την παρασκευή των φρέσκων ζυμαρικών θα δημιουργήσουν αυθεντικά ιταλικά πιάτα και γεύσεις από την διεθνή γαστρονομία . Θα ασχοληθούν με την σύγχρονη παρουσίαση τους και τους τρόπους προώθησης αυτών .
Το κόστος συμμετοχής είναι 90€ και στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης . Όσοι συμμετέχοντες κατοχυρώσουν την συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 08/02/2019 θα έχουν 20€ έκπτωση με αποτέλεσμα το κόστος συμμετοχής να είναι 70€.
Δηλώστε την συμμετοχή σας τηλεφωνικά στο 2103004131 ή στέλνοντας e-mail στο info@estio.gr

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »