ΣύνδεσηΕγγραφή
 

Σεμινάριο στην Taste Point στην Θεσσαλονίκη

Σεμινάριο στην Taste Point στην Θεσσαλονίκη

Η Taste Point για μία ακόμη φορά πρωτοτυπεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της φιλοξενώντας για πρώτη φορά το Estio, το μεγαλύτερο site για την εστίαση στην Ελλάδα.

Ένα μοναδικό τριήμερο Hands On σεμινάριο αυθεντικής Ιταλικής Πίτσας, με χρωματιστές ζύμες αλλά και Pinsa Romana θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 31 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 2 Απριλίου με διάρκεια 12 ωρών (4 ώρες ανά ημέρα)!!!

Οι εισηγητές μας Βασίλης Τσιόγκας και Στράτος Κορνάς θα μας μάθουν τα μυστικά της Ιταλικής Πίτσας και όχι μόνο… Η ύλη των σεμιναρίων περιλαμβάνει τις παρασκευές των ζυμών, διάφορες παρασκευές σάλτσας και προϊόντων της ζύμης, άνοιγμα του ζυμαριού στον αέρα, στόλισμα πίτσας, ψήσιμο στον φούρνο αλλά και τρόπους προώθησης του προϊόντος και κοστολόγηση αυτού.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »