ΣύνδεσηΕγγραφή
 

Ζάκυνθος

Ζάκυνθος

     Το Estio.gr ο δικός σας ιστότοπος για την εστίαση συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι δυναμικά.
     Όπως και τα προηγούμενα έτη πριν ακόμη γίνει η έναρξη του site, έτσι και σήμερα τα έμπειρα στελέχη του ασχολούνται με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσους επαγγελματίες του χώρου θέλουν να ξεκινήσουν μία νέα επιχείρηση ή να αναπτύξουν την ήδη υπάρχουσα. Δραστηριοποιηθήκαμε στην δημιουργία και αλλαγή διαφόρων μενού, στον υπολογισμό και μείωση του food cost, στην εύρεση και εκπαίδευση του προσωπικού καθώς επίσης και στην επιλογή των κατάλληλων Ά υλών και προμηθευτών.
     Συγκεκριμένα το Estio.gr παραβρέθηκε στο νησί της Ζακύνθου για δύο συνεργασίες. Αρχικά με σκοπό την εύρεση εκπαιδευμένου προσωπικού για λογαριασμό ιδιοκτήτη δύο εστιατορίων, στο κέντρο της Ζακύνθου και στον Βασσιλικό καθώς επίσης και με επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Λαγανά έχοντας στην ιδιοκτησία του ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής και όχι μόνο. Σε αυτή μας την συνεργασία δημιουργήσαμε ένα μενού σύμφωνα με τις ανάγκες της περιοχής και την ταυτότητα του εστιατορίου, ασχοληθήκαμε με την εύρεση και εκπαίδευση του προσωπικού, την δημιουργία συνταγολογίων, την κοστολόγηση των πιάτων καθώς επίσης και την τιμολόγηση του τελικού προϊόντος στον κατάλογο.
      Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συνεργάτες μας για την βοήθεια που πρόσφεραν με σκοπό την επιτυχία των project καθώς επίσης και τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και μας πρόσφεραν απλόχερα την φιλοξενεία και την καλλιτεχνική τους κουλτούρα.
     Για περισσότερες λεπτομέρειες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2103004131 ή μέσω e-mail στο info@estio.gr
    Με εκτίμηση
        Estio.gr
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »