ΣύνδεσηΕγγραφή
 

Ευρωπαϊκές διακρίσεις για Ελληνικές επιχειρήσεις στην εστίαση

Ευρωπαϊκές διακρίσεις για Ελληνικές επιχειρήσεις στην εστίαση

H RSM Ελλάδος, μέλος της RSM International, του 6ου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, αλλά και κύριος χορηγός και υποστηρικτής των European Business Awards για 9η συνεχή χρονιά, ανακοινώνει τα αποτέλεσμα της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού κατά την οποία διακρίθηκαν οι 110 καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης με τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’ Honneur».
Ανάμεσα στις 110 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις συγκαταλέγονται 4 ελληνικές!
Η διάκριση αυτή αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας και την ελληνική επιχειρηματικότητα καθώς ο θεσμός αυτός είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας με αυστηρά και αξιοκρατικά κριτήρια που διεξάγεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εδώ και 9 χρόνια.

Οι 4 ελληνικές εταιρίες παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό στον οποίο θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν.
Οι 4 ελληνικές επιχειρήσεις ανάμεσα σε στους 110 «Ruban d’ Honneur Recipients» που προκρίνονται στον τελικό είναι οι εξής:
Coffee Island The ELITE Award for Growth Strategy of the Year
Megas Yeeros The Import/Export Award
Pharma-Data The Award for Customer Focus
BIKOΣ (ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ)
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Ελλάδα το ότι για ένατη συνεχή χρονιά καταφέρνει να μπει στην ελίτ των καλύτερων επιχειρήσεων της Ευρώπης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Ελλάδος, κύριος Άθως Στυλιανού, δήλωσε «Συγχαρητήρια και στις 4 ελληνικές επιχειρήσεις που κέρδισαν αυτή την τόσο σημαντική και τιμητική διάκριση.

Παρόλο που η χώρα μας δοκιμάζεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, οι ελληνικές επιχειρήσεις καταφέρνουν κάθε χρόνο να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες των European Business Awards αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες δεν το βάζουν κάτω.

Όλοι εμείς στην RSM Ελλάδος θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να στηρίζουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και να την προβάλλουμε μέσω του θεσμού των European Business Awards στην Ευρώπη και στον κόσμο γενικότερα. Αξίζει σε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν από την χώρα μας ένα μεγάλο μπράβο! Ευχόμαστε στους 4 «Ruban d’Honneur Recipients» καλή επιτυχία για τον τελικό!»

Πηγή: Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

estio.gr
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »