ΣύνδεσηΕγγραφή
 

Εισαγωγές Φρέσκων Φρούτων – Εξειδικευμένη τροφοδοσία Cocktail Bars

Εισαγωγές Φρέσκων Φρούτων – Εξειδικευμένη τροφοδοσία Cocktail Bars

Η εταιρεία Bar Supply έχει αντικείμενο την εξειδικευμένη τροφοδοσία φρέσκων φρούτων, λαχανικών και συνοδευτικών προϊόντων σε Cocktail Bar – Café Bar – Bar Restaurant και λοιπούς χώρους εστίασης. Η πολυετής ενασχόληση στο χώρο, μας βοήθησε να διαγνώσουμε τις αδυναμίες και παράλληλα τις δυσκολίες στον συγκεκριμένο τομέα της τροφοδοσίας. Έτσι, τον Φεβρουάριο του 2013 δημιουργήσαμε την Bar Supply, με σκοπό να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες των συνεργατών μας για ολοκληρωμένη τροφοδοσία.
Τα προϊόντα μας διακρίνονται για την ποιότητά τους, τις τιμές τους και τον λεπτομερή έλεγχο πριν την αποστολή τους. Διαθέτουμε πουρέδες, κατεψυγμένα φρούτα, σιρόπια και άλλα συνοδευτικά προϊόντα συνεργαζομενοι με τις εταιρείες Dirafrost, Sicoly, Odk, Teisseire, Bob’s Bitters, Dr Adam Elmegirab’s Bitters, Scrappy’s Bitters, Monin, Fee brothers, Fentimans και άλλες
Στον τομέα της διανομής παρέχουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, 6 ημέρες την εβδομάδα. Καλύπτουμε το λεκανοπέδιο Αττικής, καθώς και την υπόλοιπη Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται τηλεφωνικά 8:00 έως 17:00.

Επίσης, παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση μέσω email, sms , mms ή viber.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »