ΣύνδεσηΕγγραφή
 

Γαστρονομικό Διήμερο στην Ήπειρο

Γαστρονομικό Διήμερο στην Ήπειρο

Το estio ο μεγαλύτερος ιστότοπος για την εστίαση για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ένα μοναδικό διήμερο στην Ήπειρο με στόχο την παραδοσιακή γαστρονομία, την Ελληνική παράδοση και τους φυσικούς πόρους. Το ταξίδι μας ξεκινάει από την Αθήνα με προορισμό τον Νομό Ιωαννίνων. Η πρώτη στάση πραγματοποιείται σε κτηνοτροφείο με σκοπό την εκπαίδευση στην διαδικασία συγκομιδής γάλακτος. Στην συνέχεια θα μπούμε στο δάσος με έμπειρο κυνηγό άγριων μανιταριών και τρούφας παρέα με τον εκπαιδευμένο σκύλο του και θα μαγειρέψουμε μέσα στην φύση. Θα επισκεφθούμε ένα κοντινό ιχθυοτροφείο ωστέ να δούμε από κοντά τις ιχθυοκαλλιέργειες και τις διαδικασίες καπνίσματος και επεξεργασίας των ψαριών. Θα γευματίσουμε σε παραδοσιακό εστιατόριο της περιοχής και θα διανυκτερεύσουμε σε ξενοδοχείο της πόλης.

Την δεύτερη μέρα θα πάρουμε ένα απολαυστικό πρωινό στο ξενοδοχείο και θα πάμε να “ανάψουμε φωτιά” και να μαγειρέψουμε σε γάστρα όπως παλιά… Στον χρόνο που απαιτείται για το ψήσιμο του γεύματος μας θα επισκεφθούμε την «Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων» με σκοπό να δούμε την διαδικασία παραγωγής τυριών και άλλων προϊόντων γάλακτος. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή μας θα επιστρέψουμε στην “γάστρα” για να γευματίσουμε. Κλείνουμε το ταξίδι μας με την επιστροφή στην Αθήνα γεμάτοι από εμπειρίες, γνώση και περιπέτεια.

Το “Γαστρονομικό Διήμερο στην ‘Ηπειρο” θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Νοεμβρίου και το κόστος συμμετοχής είναι 260€ περιλαμβάνοντας όλα τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής, ξεναγήσεων και εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 210 300 41 31 ή στείλτε mail στο info@estio.gr

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »