ΣύνδεσηΕγγραφή
 

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Ben Provis

O Ben Provis είναι Executive Chef με πάνω από εικοσαετή επαγγελματική εμπειρία στην Παν-Ασιατική, Γαλλική, Μεσογειακή κουζίνα και στο Σούσι. Τα τελευταία δέκα χρόνια  ασχολείται ως επί το πλείστων με τη Δημιουργική Κουζίνα, στην οποία συνδυάζει μαγειρικές τεχνικές και υλικά διαφορετικών πολιτισμών, με σκοπό τη δημιουργία μοναδικών  και πρωτότυπων πιάτων...

Read More

Γρηγόρης Μητράκος

Ο Γρηγόρης Μητράκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σπάρτη. Το 2003 ξεκίνησε τις σπουδές του στον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης στην Αθήνα, στο τμήμα «Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις», ενώ από το 2007 ξεκινάει με την πρακτική του στον ξενοδοχειακό χώρο. Το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008, σπούδασε παράλληλα φωτογραφία δίπλα στον Πλάτωνα Ριβέλλη, παρακολουθώντας στο Μουσείο Μπενάκη...

Read More

Στέφανος Χειλαδάκης

Ο Στέφανος Χειλαδάκης είναι απόφοιτος Μαγειρικής Τέχνης, της Τ.Ε.Σ.Τ.Ε. Μακεδονίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία, μέσω κρατικής υποτροφίας, στο τομέα του TRAITEUR. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει συμπληρωματικές σπουδές εξειδίκευσης στους τομείς της καραμέλας και της διακόσμησης, στη Λουκέρνη της Ελβετίας. Έχει πτυχίο Παιδαγωγικής και Διδακτικής επάρκειας της ΑΣΠΑΙΤΕ και Εκπαιδεύσης Εκπαιδευτών...

Read More

Άγγελος Αθανασίου

Ο Άγγελος Αθανασίου για πάνω από 20 έτη εργάζεται στον χώρο της εστίασης πραγματοποιώντας τα όνειρα και τις επιθυμίες του για την Μαγειρική Τέχνη, την δημιουργία και την εκπαίδευση. Ο chef Άγγελος Αθανασίου είναι απόφοιτος των Τ.Ε.Ι. Αθήνας και των Ι.Ε.Κ. Le Monde. Έχει παρακολουθήσει με επιτυχία σεμινάρια Κινέζικης Διατροφολογίας,...

Read More

Θανάσης Ψαρράς

Ο Θανάσης Ψαρράς θέλοντας να εμπλουτίσει τις γνώσεις του για τα συστήματα καθαρισμού νερού και τεχνολογίας τροφίμων αλλά και για τις μονάδες επεξεργασίας αυτών ­ μια  επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια του­ αποφάσισε να σπουδάσει στον κλάδο της επιστήμης των τροφίμων. Αποφοίτησε από το university of Greenwich με επιτυχία και εφοδιάστηκε με γνώσεις πραγματικά πολύτιμες για την επαγγελμάτική του σταδιοδρομία. Εργάστηκε...

Read More

Βασίλης Τσιόγκας

Ο Βασίλης Τσιόγκας γεννήθηκε στην Ήπειρο οπού και έζησε τα παιδικά του χρόνια. Εκεί ανάμεσα σε παραδοσιακές συνταγές για κάθε λογής πίτες κατάλαβε την αγάπη του για την κουζίνα και τις ζύμες...

Read More

Στράτος Κορνάς

Ο Στράτος Κορνάς εργάζεται στον κλάδο της εστίασης και της εκπαίδευσης τα τελευταία 20 έτη έχοντας καταφέρει να συνδιάσει την αγάπη του για την μαγειρική τέχνη αλλά και την γνώση. Στην προϋπηρεσία του θα συναντήσουμε μεγάλες αλυσίδες ιταλικού φαγητού οπού εργάστηκε ως εκπαιδευτής και προϊστάμενος προσωπικού παραγωγής , ως chef αλλά...

Read More